Skip to content

InDex Pharmaceuticals presenterar på Stockholm Corporate Finance Life Science Seminarium

Non Regulatory

20 mars 2017 – InDex Pharmaceuticals Holding AB (publ) meddelar att vd Peter Zerhouni kommer att presentera bolaget på Stockholm Corporate Finance Life Science Seminarium på Operaterassen i Stockholm den 22 mars, kl. 9.30. Presentationen kommer att webcastas.

Stockholm Corporate Finance arrangerar kapitalmarknadsdagen för nionde året i rad och erbjuder investerare, analytiker och media att träffa företag i Life Science & Healthcare branschen. Ca 400 åhörare samlas för att lyssna till 16 företag som under 21 och 22 mars presenterar sina verksamheter, följt av en frågestund ledd av moderator Lars Frick, ekonomijournalist på Placera/Börsveckan.

InDex Pharmaceuticals presentation kan följas live här:
https://wonderland.videosync.fi/2017-03-22-index-pharma
 

Anmälan till kapitalmarknadsdagarna kan göras här:
https://www.lyyti.in/Stockholm_Corporate_Finance_Life_Science_Seminarium_0041
 

För mer information:
Peter Zerhouni, vd
Tel: +46 8 508 847 35
E-post:
peter.zerhouni@indexpharma.com 

Kort om InDex Pharmaceuticals
InDex är ett läkemedelsutvecklingsbolag med fokus på immunologiska sjukdomar med stora medicinska behov av nya behandlingsalternativ. Bolagets främsta tillgång är läkemedelskandidaten cobitolimod som är i sen klinisk utvecklingsfas för behandling av måttlig till svår aktiv ulcerös kolit – en funktionsnedsättande, kronisk inflammation av tjocktarmen. InDex har också utvecklat en plattform av patentskyddade substanser, så kallade DNA-baserade ImmunModulerande Sekvenser (DIMS), med potential att användas vid behandling av olika immunologiska sjukdomar.

InDex är baserat i Stockholm. Bolagets aktier handlas på Nasdaq First North Stockholm. Redeye AB är bolagets Certified Adviser. För mer information, vänligen besök www.indexpharma.com/sv.